JOCURI ONLINE

ANNO ONLINE

Retraieste epoca evului mediu direct cu navegatorul tau. Construieste cladiri cu csrcteristicile propii epocii si controleaza toti cetatenii.

Anno online es un joc gratuit, ceea ce inseamna ca nu este nevoie sa iti descarci nimic pentru a putea incepe jocul.Incepand cu o mica insula, iti vei putea crea propiul oras si il poti dezvolta dupa cum doresti.Te poti extinde cat de mult vrei.

Atat structura cst si mecanizmul jocului sunt bazate pe Anno 1404, cu toate ca exista ceva diferente fata de franciza celebrului joc.Cum este vorba de un joc online vei putea interactua cu jucatori din toata lumea, fie pentru a schimba materiale sau pentru a coopera cu ei.

O recreere fidela a diferitelor perioade ale istoriei, asa cum realismul economic intalnit, este ce diferentiaza acest joc de altele. Cu cantitatea enorma de teren pentru a putea construi, iti vei putea construi satul cu ajutorul celor peste 120 de cladiri diferite ce se afla disponibile in joc.

Ca in alte jocuri, precum The Settlers Online, marirea resurselor economice este ceva fundamental pentru a putea trasnforma satul tau intr-un imperiu.De asemenea, este foarte important sa ti cont de parerea cetatenilor si sa le poti satisface necesitatile, pentru a putea fi fericiti si pentru a mari productivitatea. Cu cat va creste satul tau cu atat te vei putea intalni cu noi provocari. Tu esti cel care decide cum va trebui sa menajezi terenurile si care vor fi prioritatile tale.

Icepand cu construirea barcilor, vei putea explora si vei puitea pleca in cautarea noilor teritorii si an resurselor. Dezvoltarea unei noi insule va fi una din provocari!

Joaca acum!