JOCURI ONLINE

GOODGAME EMPIRE

Creazati propriu imperiu in acest minunat si amuzant joc de strategie. Treci in fruntea orasului si organizeaza-l cum consideri de cuviinta; telul tau este sa duci orasul pe culmea cea mai intalta.

Imagineazati ca ai minunata ocazie de a fi liderul unui oras intreg, unde tu esti cel care pune conditiile si alege cfe tebuie facut; in Goodgame Empire iti vei putea implini visul. In acest joc online, nu doare vei construi orasul dupa gustul tau, ci de asemenea iti vei putea crea propia armata, care va face ca vecinii tai sa se gandeasca te doua ori inainte de a decide sa te atace.

In Goodgame Empire vei incepe cu un mic castel, de unde va trebui sa incepi sa iti organizezi imperiul. Un imperiu bun trebuie sa dispuna , cam tot timpul, de o conditie economica destul de buna, si pentru a putea dispune de acest lucru va trebui sa profiti de diferitele resurse ce vei gasi pe parcursul jocului.O data ce vei dispune de resurse suficiente vei putea incepe sa produci bani y vei dispune de materialele suficiente pentru a construi diversele cladiri dorite.

Crearea unei armate este unul din primele lucruri ce trebuie facute si va trebui sa te asiguri ca dispui de toate resursele atat pentru ati putea apara imperiul cat si pentru a avea posibilitatea de a invada alte teritorii.In Goodgame Empire ve putea interactua cu multimea de jugatori ce participa in acest joc. Formeaza aliante cu alti jucatori pentru a putea cunoaste lume noua si pentru a te putea apara de posibile atacuri.

Joaca acum!