JOCURI ONLINE

LEAGUE OF ANGELS

Bucurati-vă de frumusete în multiple forme, in acest joc de tip rol prezentat de către îngeri de sex feminin care luptă împotriva fortelor întunericului. Un MMORPG-ul free-to-play, care vă va capta atentia complet.

Cu mult timp în urmă, îngerii au domnit pe Pământ si au mentinut pacea si echilibrul. Dar o forta intunecată i-a trădat si acestia au căzut într-un somn adânc care a dus planeta la haos. Acum, eroii luptă pentru a redobandi pacea si să-i trezeasca pe îngerii lor, în scopul de a recupera echilibrul.

League of Angels este un joc RPG de strategie, în care unele caracteristici au fost automatizate, astfel încât să vă puteti concentra pe crearea celei mai bune echipe si să aveti succes în bătăliile voastre, modernizând îngerii vostri. Pentru a realiza acest lucru puteti lupta in modul NPC, unde puteti invata, de asemenea, povestea jocului. Cu toate acestea, provocarea este de a lupta împotriva altor jucători în moduri PvP.

Jocul contine, de asemenea, si jocuri secundare, care vă va distra mai mult, acest lucru a devenit din ce in ce mai obisnuit în jocuri MMO. Mai mult, aceste jocuri au caracteristici pe care le puteti găsi în farming games, ca de exemplu, o ferma pe care o poti dezvolta utilizând resursele tale sau pe care poti sa le sustragi de la altii. De asemenea, puteti construi, să luati parte la evenimente aleatorii si să luptati zilnic împotriva superiorilor pentru a acumula puncte de experientă.

Componenta socială din League of Angels reprezintă o parte importantă a experientei de joc. Vă puteti invita prietenii, să ii felicitati pentru realizările si luptele lor, de asemenea puteti urmari luptele acestora. Grafica este de calitate standard, dar vă veti bucura de design-ul personajelor principale.

Dacă vă plac jocurile RPG si cele de strategie si doriti să vă bucurati de frumusetea îngerilor, League of Angels este jocul vostru.

Joaca acum!