JOCURI ONLINE

RAIL NATION

Uită de trenurile de jucărie și începe să joci Nation Rail, primul joc online gratuit unde poți gestiona o întreagă rețea de cale ferată de-a lungul istoriei acestui tip de transport.

De la primele locomotive cu abur până la trenurile moderne, de mare viteză, toate aceste trenuri sunt disponibile în Rail Nation. Construiește-ți propria companie de cale ferată în care poți colabora cu alți jucători online și poți deveni un adevărat magnat de transport feroviar.

Jocul include o gamă largă de opțiuni care permite fiecărui jucător să aibă o companie unică - 50 de orașe și industrii și peste 1700 de hărți, 11 clădiri cu aproape 300 de îmbunătățiri și mai mult de o sută de tipuri de muncitori - fiecare cu alte caracteristici.

Ca director al unei companii de transport, trebuie să realizezi diverse acțiuni. Câștigă profituri din transportul de mărfuri și investește banii înapoi la companie sub formă de îmbunătățiri. Trebuie, de asemenea, să investighezi ce tipuri de mașini și clădiri sunt mai bune pentru compania ta, astfel încât să poți rămâne în fruntea clasamentului.

Rail Nation te duce prin șase epoci ale istoriei feroviare, culminând în final cu un turneu în care toți jucătorii concurează unul împotriva celuilalt cu afacerile lor funcționând la capacitate maximă.

Jocul depășește posibilitățile oricărei machete de tren, deci, dacă transportul feroviar este pasiunea ta păstrează macheta de tren în depozit și dă-i o șansă jocului Rail Nation. Vei descoperi posibilitățile sale infinite!

Joaca acum!