JOCURI ONLINE

TRAVIAN

Fi conducatorul unei natiuni si condu orasul tau catre victorie. alege intre romani, gali, sau teutoni si incepe-ti traiectoria in aceasta aventura.

Travian este unul dintre jocurile online unde la inceput o sa trebuiasca sa iei o hotarare importanta ce o sa schimbe istoria pentru ca trebuie sa alegi intre romani, gali sau teutoni. In functie de alegerea facuta o sa fie diferite caracteristicile armatei tale. de exemplu, romanii sunt mai buni in strategie, teutonii au cele mai tari si puternice elemente.

O sa trebuiasca sa aduni cat poti de multe resurse ce vei intalni de-a lungul jocului Travian cu care o sa ia posibilitatea de a crea si imbunatatii orase intregi si armate. cu cat e mai mare orasul tau, mai mare o sa fie cantitatea de resurse ceea ce o sa dea nastere la invidie din partea altor jucatori de aceea va trebui sa ai o armata si razboinici puternici, lucru foarte important pentru a-ti apara castigurile si resursele de alti jucatori care vor incerca sa le fure. creaza-ti propriul erou si creste diversitatea.

Condu-ti eroul intr-o expeditie fantastica in farta disponibila in Travian. Descopera locuri noi, elemente noi, cu care o sa ii poti creste abilitatile eroului tau transformandu-l intr-un conducator puternic.

Poti mentine contactul cu multi jucatori din toata lumea, poti adauga vecini in harta ta, marindu-ti comunitatea. Poti compara ceea ce ai obtinut tu cu ceea ce au obtinut altii asa incat puteti sa va intreceti intre voi pentru a vedea cine este mai bun.

Pregateste-ti razboinicii si infrunta cele mai mari armate totul in scopul cuceririi altor teritorii si pentru a iesi invingator.

Joaca acum!