JOCURI ONLINE

WORLD OF TANKS

Simte adrenalina in momentul in care te vei conduce un enorm tanc si vei distruce orice iti sta in cale.Traieste mari batalii la volanul unor monstrii cu roti si lupta pentru a supravietui.

Bazat in epoca de jumatate de secol, World of Tanks ne arata latura exploziva a razboaielor, unde la volanul unor monstri ne infruntam cu adversari ce doresc sa ne elimine. Disponand de mai mult de 130 de tancuri in acest joc online, vom putea calatori in Europa de Est si participa in lupte incredibile in deserturile Africii, in mici orase din Germania sau in zonele de munte din Italia.

Intre milioanele de tancuri ce iti pune la dispozitie acest joc, vei putea folosi modelele cele mai faimoase, ce au liderat bataliile cele mai istorice incepand cu 1930 pana in 1950. In acest joc s-au recreat cu mare detaliu diferitele modele de tancuri ce apartineau Statelor Unite, Germaniei, URRSS-ului, etc. Vei putea trai experienta de a conduce un Sherman M4A3E8 si multe alte modele construite cu cea mai buna inginerie din lume.

La fiecare lupta castigata vei primi recompense ce te vor ajuta sa iti ameliorezi propiul tanc. In World of Tanks vei putea vana si distruge dusmanii sau vei putea juca in echipa. Cu modul Clanes iti vei putea crea propia echipa si vei putea aduna jucatori din toata lumea. si vei putea castiga lupte cu pana la 30 de tancuri pe front.

Joaca acum!